28 joulukuuta 2015

Tampere, helmi mesta

- rakkain kaupunki.

Viikko sitten sain ihan parhaan vieraan, Annin, joka tuli Ruotsista asti mua moikkaamaan <3
Anni on myös asunut aikoinaan Tampereella, ja fiilisteltiin tietenkin samalla myös meidän Tampere-aikoja ja tota kaupunkia, itsekin kun oon keväällä sieltä pois muuttamassa.

Kuvat on räpsitty (sanan varsinaisessa merkityksessä) ihan vaan kännykällä, mutta yllättävän hyviä niistä tuli kun vähän viitsi muokata.

Enjoy!







Kuvanlaatu 5/5

Ensimmäinen ilta hengattiin tosiaan ihan vaan mun luona, mutta seuraavana päivänä repästiin oikein kunnolla ja otettiin bussi 13 kohti Pyynikin näkötornia.
Sikäli mikäli joku ei tuola näkötornissa ole ikinä käynyt, niin nyt äkkiä sinne! Ehkä maailman parhaat munkit ja huikeet näköalat yli koko Tampereen. Ja avoinna tietenkin vuoden jokaisena päivänä. Oon käynyt tuolla lukemattomia kertoja ja varmasti tulen vielä tulevaisuudessakin käymään.

Näkötornilta suunnattiin Vastavirta-klubille Pispalaan. Kevyet anarkistivibat sain kyllä asiakaskunnasta..
Mutta oikein viihtyisä, vanha miljöö ja hyvä tietovisa! Jota ei kylläkään voitettu. Koska ne kaikki anarkistit tietenkin huijasi, koska eihän niitä säännöt koske. Joku ryhmä sai 11/10 pistettä ekalla kierroksella hei c'moooon....
Edelleen katkera.

Mutta koska ei haluttu katkeroitua enempää, lähdettiin Vaakon kautta keskustaan ja kuis muutenkaan kuin liftaten, ei luoja.
No ei vaan, liftaaminen on kyllä mun mielestä ihan hyvä tapa kulkea kaupungin sisällä, kunhan ei ole yksin. Yleensä aina löytyy ystävällisiä ihmisiä menossa samaan suuntaan. Eikä muuten tälläkään kertaa tarvinnut kauaa odottaa, sillä jo heti ensimmäinen vastaantulija tarjosi meille kyydin keskustaan.

Fättärin sikatiistai näemmä vetää porukkaa edelleen, sen verran pitkä jono näytti olevan. No ei sentään sinne menty... vaan käytiin Doriksessa juomassa viinit ja sitten mentiin kiltisti kotiin.

_ _ _ _

Loppuun vielä pari kesäisempää kuvaa Pyynikin näkötornilta, tulivat muuten ihan sattumalta tänään vastaan kun kuvia selailin.




PS. Kuuntele nämä. Jos et kuitenkaan niin tee, iso paksu hylje murtautuu kotiisi ja syö sinut pieninä paloina tyytyväisesti maiskutellen -->





Ei kommentteja :

Lähetä kommentti