08 huhtikuuta 2016

Quesadillat

Tässä eräänä päivänä mua himotteli taas vaihteeksi guacamole.
Mietin, että mitä tällä kertaa sen kanssa söisi, ja googlettamalla löysinkin hyvältä ja simppeliltä vaikuttavan ohjeen quesadilloille.
Alkuperäinen ohje löytyy täältä ja guacamolen ohje mun aiemmasta postauksesta.

Quesadilla (16 kpl)

8 kpl maissitortillapohjia
200 g cheddarjuustoa
4 kpl tomaatteja
1 purkki mustia papuja
1 tölkki maissia
2 kpl punaista chiliä
2 kpl valkosipulin kynsiä
ruohosipulia
limeä
tacomaustetta
suolaa
pippuria

Lämmitä pavut ja maissi kattilassa.
Pilko tomaatit, chilit ja valkosipulit ja sekoita joukkoon lämpeämään.
Lisää joukkoon tacomaustetta ja jonkin verran suolaa ja pippuria.
Tässä vaiheessa kannattaa maistella täytettä niin, että siitä tulee riittävän mausteinen muttei kuitenkaan liian suolainen.


Laita tortillapohja paistumaan lämpimälle pannulle tilkassa öljyä ja lisää cheddarjuustoviipaleet tortillapohjan päälle. 


Lisää kattilassa valmistettu täyte ja silputtu ruohosipuli pohjan päälle.
Mikäli haluat oikein juustoisan lopputuloksen, laita juustoa myös täytteen päälle.
Paina toinen tortillapohja täytteiden päälle ja anna paistua muutaman minuutin ajan kunnes pohja on rapeutunut.
Lopuksi käännä quesadilla ja paista myös toisen tortillapohjan pinta rapsakammaksi.


Leikkaa valmis quesadilla neljään osaan, anna jäähtyä hetken ja tarjoile guacamolen kanssa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti