07 huhtikuuta 2016

I'm alive!


Pitkästä aikaa avasin koneen ilman, että tarkoituksena olisi ollut vääntää kouluhommia, tehdä töitä tai jotain muuta vähemmän mukavaa puuhaa.
Muutosta on nyt siis viimein selvitty: enää yksi laukku odottaa purkamista ja muutamat turhat jutut myymistä.

Viime viikon kaava koostui jokseenkin seuraavista ainesosista: muuttaminen, tavaroiden purkaminen ja järjestely, työt ja urheilu. 
Viikonloppuna tilanteeseen tuli muutos ja oltiin Turussa vähän "rentoutumassa" ja puuhastelemassa mitä nyt puuhasteltiinkaan.

Tämä viikko puolestaan on mennyt kouluhommien (osittain myös niiden välttelyn) ja kuntoilun merkeissä. 
Oonkin itse asiassa just nyt Onnibussissa matkalla Tampereelta takaisin kotiin.
Mulla oli koululla yksi seminaari, itse asiassa siis viimeinen sellainen IKINÄ.
Ja kokkailua on toki tullut myös harrastettua, mitäs muutakaan.
En mä kyllä siitä ruuanlaitosta oikeasti niin paljon nauti, vaikka onhan se välillä ihan kivaa. Kyllä syöminen on enemmänkin se juttu. 
Mutta kuka nyt kertoisi harrastuksekseen syömisen?

Harmittaa vähän etten oo oikein ehtinyt kuvailla mitään tai muutenkaan kauheasti panostaa itseeni, mutta eiköhän nyt taas arki ala rullaamaan niin kuin kuuluukin.
Onneksi oon sentään parista onnistuneesta kokkailusta napannut kuvat, joten on mulla sentään jotain tekemistä tälle matkalle :D Toisaalta en tiedä onko fiksua kirjoittaa aiheesta "ruoka" kun on viimeksi syönyt aamupäivällä koulussa.

Viikonloppuna on muuten jokavuotiset Helsinki Ink -tatuointimessut, jonne oon menossa nyt ensimmäistä kertaa. Sain lauantai-illalle ajan mielenkiintoiselta artistilta yhteen vähän pienempään leimaan, mutta siitä lisää sit viikonloppuna! Can't wait!!! ->

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti