12 heinäkuuta 2016

Ruokaa, RUOKAA

No sitä ruokaa on tullut taas tehtyä, ja mistä muustakaan sitä mieluummin kirjoittaisi, kuin hyvästä ruuasta. Oikeastaan olen ylpeä. Keksin kaapista löytyneistä aineista aivan uuden ja helpon reseptin, joka oli kaiken lisäksi vielä törkeän hyvä. Tai ehkä olin vain liian nälkäinen tajutakseni todellisuutta.
Luottoni tähän ateriaan ei ollut niin suuri, että olisin alkanut annoksesta tai tekemisestä mitään kuvia ottamaan. Tänään sitten toisen päivän mikrossa lämmitetystä sääliannoksesta (huom. mikrokostea lautanen) sain napattua jonkinlaisen säälikuvan.
Tämän pohjustuksen jälkeen odotatte varmasti jotain ihan superia.
No, sitä se ei välttämättä ole, mutta kannattaa silti kokeilla.

Oikeasti mullahan on tässä kertynyt vaikka mitä kuvia, jotka voisin tänne blogin puolelle lykätä.
Ja kerrottavaakin!
Mitä nyt joku juhannus esimerkiksi. Tai provinssi. Viikonloput noin yleensäkkin. 
Ja asukuviakin on kertynyt. Muita (oikeasti kiinnostavia) ruokakuviakin ihan kelpo määrä.
Harmi vain, että vaikka kuvien räpsiminen on helppoa, ei aika vaan yksinkertaisesti riitä kaikkeen ja blogin kirjoittaminen on tällä hetkellä yksi niistä asioista.
Ja tämä harmittaa suuresti!
Sillä oikeasti mulla olisi ideoita ja insiraatiota tähän hommaan vaikka miten paljon.
Tämä on oikeasti ihan mahtava harrastus ja samalla myös tietynlaista terapiaa.

Mutta nyt siihen jo puhki mainostettuun ruokaan.
Olen tosiaan niin tohkeissani tästä ihan jo siitä syystä, että pitkästä aikaa käytin ruuanlaitossa pelkästään omia aivojani ilman googlea.


Kanapasta fetalla ja herkkusienillä

- Herkkusieniä
- Broilerin fileesuikaleita
- Apetina Classic -fetaa
- Punainen chili
- Aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
- Papupastaa
- Täysjyväpastaa
- Suolaa
- Mausteita (curry, jeera, mustapippuri, valkopippuri, paprikamauste)

Laita broilerin fileesuikaleet paistumaan pannulle. Muutaman minuutin kuluttua lisää pilkotut herkkusienet joukkoon ja tämän jälkeen viipaloitu chili.
Laita pasta keittymään suolattuun veteen ohjeen mukaisesti. Itse käytin puolet täysjyväpastaa ja puolet papupastaa.
Mausta pannulla olevat ainekset reilusti suolalla ja muilla mausteilla.
Lisää aurinkokuivatut tomaatit mukaan ja lämmitä koko seosta vielä hetki pannulla.
Sammuta levy ja sekoita murskattu feta ja valutettu pasta joukkoon.
Ja valmista on!

Ei nyt mitään varsinaista terveysruokaa ole, ainakaan jos tekee kuten itse tein ja lorauttaa aurinkokuivattujen tomaattien mukana liikaa öljyä. Nami nam nam.

Hei, kun mulla nyt noita asukuvia tuossa valmiina on niin taidanpa laittaa tähän loppuun vielä pari kolme neljä. Siis jos jotain nyt sattuu kiinnostamaan mun päivän asuni päivältä x. Kröhm, vaatteet nyt alunperin kuitenkin oli yksi tärkeimmistä jutuista, miksi koko blogia aloin pitämään.




Housut Cubus | Toppi H&M | Neule Seppälä

Uudet pöksyt, joista voi olla montaa mieltä, pääsivät käyttöön.
Näyttääkö tämä nyt oikeasti vanhoilta, virttyneiltä pappakalsareilta vai kuvittelenko vaan?
Mukavat ne kyllä on.



Hame Ginatricot | Paita Terranova | Ryhti Provinssituliainen?

Huhhuh, pakko vissiin oikeasti hipsiä jo nukkumaan niin jaksaa taas olla tuottava yhteiskunnan jäsen huomenna, tai ainakin antaa sellainen vaikutelma.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti