17 heinäkuuta 2016

Viikonloppuja

Elina tuli viimein kotiin maailman toiselta puolelta <3
Viime viikonloppuna oli niin hyvä sääkin, että päätettiin viettää lauantai ulkona rehellisesti pussikaljalla. No oikeastaan kyseistä toimintaa voisi kutsua kyllä piknikiksi, sillä myös eväitä tuli naposteltua.





Päällä oli uusi mekko henkkamaukasta, kuinkas muutenkaan. Onko edes olemassa muita vaatekauppoja? Välillä kun katselen vaatekaappini sisätöä, tuntuu että ei. Mutta minkäs teet, sieltä vaan aina löytyy kaikkea. Ehkä pitäisi välillä rajoittaa sielä käymistä.

 Elinan ja Sannin kotihoodit Arabianrannassa oli aika mahtavat.
Ja parvekkeelta näkyi meri! Ei saisi olla kateellinen, mutta olin kuitenkin vähän.



Hmmmm loppuillasta lähdettiin yllätys yllätys Kallion suuntaan.
Mutta miten kävikään.
Jonotettiin ihme hipstermestaan (sen jälkeen kun lopulta löydettiin se) varmaan puoli tuntia ja maksettiin kymppi sisään. Ja juurikin silloin meidän sisällä olevat kaverit laittaa viestiä, että he lähtevät kotiin!!!
Oltiin vihaisia.
Lähdettiin ulos tuolta paikasta vastaan meidän muuta seuruetta, ja todettiin ettei heidän kannata sinne alkaa enää jonottaa.
No, päätettiin että mennään jonnekkin ihan sama minne paikkaan juomaan olutta.
Kuinka ollakkaan, kello oli jo sen verran, että kaikissa Kallion kuppiloissa tuli valomerkki.
Loppujen lopuksi jäimme kaikki siis ilman kaljaa, mutta onneksi sain sentään ehkä parasta pizzaa vähään aikaan. Palvelusta puhumattakaan. Se oli taattua Pizza Enrico -tasoa.
Sivuraide oli paikan nimi, ja hei kannattaa kokeilla myös pastaa. Elina oli joskus pikku huppelissa syönyt pastaa siellä ja tilasi nyt muistin virkistämiseksi taas sen saman koska se oli viimeksi ollut vissiin niin hyvää. Ja olihan se oikeasti hyvää.


Ja mitäs tähän viikonloppuun?
Eilinen meni aika tutun kaavan mukaisesti: salilla käynti, ruuanlaittoa (vuohenjuustokanaa espanjalaisilla kasviksilla ja tuoreella anananaksella, nami nam), gossip girlia, vähän kotihommia ja illalla sitten Kallion suuntaan, tällä kertaa näkemään Kataa ja Teemua.


Tarkoituksena oli lähteä kuvassa olevalla asulla liikenteeseen kera pitkän ruutupaidan ja ihonväristen sukkisten, koska illat ovat sen verran kylmiä.
Tästä ajatuksesta saatiin aikaiseksi toki taas vuosisadan sukkahousukriisi.
En kai ole ainut, jolla on aina joku ongelma sukkahousujen kanssa?
Löysin siis kaapistani kahdet sukkahousut: ihonväriset, joissa oli liian alas tulevat reisiviivat ja mustat, joiden varpaissa oli reiät. Ihonväriset jouduin hylkkäämään, sillä en vaan saanut vedettyä niitä viivoja riittävän ylös. Tai itse asiassa muuten sain, mutta ne ratkesivat samantien.
Mustia en voinut laittaa noiden kuvassa olevien varpaista avonaisten kenkien kanssa.
Lähdin siis epätoivoisena käymään naapurisiwassa. Siwassa, jossa ainoana sukkahousuvaihtoehtona oli Norlynin ne huonoimmat sukkikset (tiedätte kyllä) ja ainoat sävyvaihtoehdot olivat joko musta tai ihonvärisenä camel. Eli siis vaalea, hohtavan vaalea. Kiitos Siwa! Ostin molemmat sukkahousut kuitenkin vaan todetakseni kuinka paskoja ne ovat. Molemmissa oli tietenkin varpaissa kiila, joten myös niiden kanssa olisi nuo kengät joutunut unohtamaan.
Ja ne ihonväriset eivät todellakaan olleet edes sopivan väriset.
Jouduin siis lopulta nöyrtymään ja laitoin vanhat mustat sukkahousut jalkaan, toisilla kengillä niin reikävarpaat pääsivät piiloon.
Että tällainen kriisi tällä kertaa.

Järkkäri oli muuten mukana taas koko illan, mutta yhtään kuvaa ei otettu!
Kävimme Siltasessa, joka oli tuon jo edellämainitun pahamaineisen hipstermestan kanssa samassa rakennuksessa.
Paikassa oli musiikki sen verran kovalla, että melkein tunsin munuaisteni pomppivan sen tahdissa.
Musiikkityyli oli myös aika, no... rytmikästä? En nyt ala sen kummempaa analyysiä tekemään paikan kävijäkunnasta näin julkisesti hehe, mutta kaikki jotka siellä on käyneet kyllä varmasti tietää.
Mutta Siltanen oli siis viihtyisä kyllä paikkana ja voisin mennä sinne uudestaankin pompottamaan sisäelimiäni!
Istuimme kylläkin ulkona terassilla, missä oli hyvin tilaa ja plussana se, että pystyi jopa juttelemaan.

Nyt on taas herätty uuteen päivään, ja ajattelinkin tehdä jotain hyödyllistä ja lähteä käymään kaupungilla hakemassa muutamia pakollisia juttuja, kuten uuden meikkivoiteen.
Ehkä mahdollisesti myös jotain ei niin pakollista. Ainakin Zarassa olisi kiva käydä pitkästä aikaa, niin ja Dinskossa.

Muokkasin muuten blogin ulkoasua pitkästä aikaa. Ja pyrin nyt lataamaan kuvat vähän isompina kuin aiemmin sekä vaaka- ja pystykuvat samanlevyisinä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti