17 tammikuuta 2016

Hoisin tofu

Kuten lupailinkin, on viikonloppu sujunut rauhallisissa merkeissä.


Yläpuolella olevista aineksista syntyi Chocochili -blogista bongatun ohjeen mukaisesti hoisin tofu.


<3 Mahtava ohje.

Olen aina syönyt vain jonkun muun valmistamaa hoisin-kastiketta. En ole aiemmin tajunnutkaan, miten yksinkertaista sen valmistaminen on. Tää resepti menee ehdottomasti sekä jatkoon että jakoon.

Ohjeessa mainittu "vettä 0,25dl" vaihtui mun silmissä versioon "vettä 0,25l".
Onneksi tämä ei kuitenkaan haitannut, vaikka koostumuksesta tulikin kostempi ja kastikemaisempi kuin perinteisessä hoisinissa. Heittelin joukkoon ylimääräiset loraukset soijakastiketta, seesamiöljyä sekä Srirachaa kompensoimaan ylimääräistä vettä.


Iltapalaksi tein ihan sairaan hyvän smoothien. Siis tää viikonloppu on niin ilotulitusta ruokien suhteen.

Kirpsakan pakkaspäivän semikirpsakka smoothie :

- appelsiini
- banaani
- lime
- pinaattia
- minttua
- inkivääriä
- omenamehua



Tuli myös nautittua ulkoilmasta luistelun merkeissä Iidesjärvellä. 
Oli vaihteeksi oikein ihana, aurinkoinen sää. Lisää näitä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti