07 tammikuuta 2016

Loppiaisen shoppailut

Sunnuntain epäonnistuneen (tai no, OSTOKSETTOMAN) shoppailureissun jälkeen päätin kokeilla vaihteeksi Selloa.

Ja sehän ei pettänyt tälläkään kertaa! Sellossa muuten tulee käytyä välillä liiankin usein, se on niin lähellä.


Mulla oli jouluna saadut lahjakortit Cubukseen ja Seppälään, ja ensisijaisena tarkoituksena olikin metsästää jotain noista liikkeistä. Tämän lisäksi kävin KICKSissä ja nappasin sieltä mukaan kaikkien hehkuttaman Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade -kulmavärin. Hintaa tuolla oli about 27 €, mikä on mun mielestä melko paljon kulmaväristä. 

Kun pääsin kotiin, oli tietenkin pakko päästä heti testaamaan tuotetta.
Ja olihan se nyt ihan sairaan hyvä! Ja riitoisa! Voin hyvin kuvitella, että tuo tulisi riittämään vähintäänkin seuraavaksi vuodeksi eteenpäin. Kun kulmakyniä joutuu ostamaan kuitenkin useamman vuodessa, ei tämän kulmavärin hinta enää tunnukaan kalliilta.

Väriä levitetään perinteisellä kulmasiveltimellä, ja sen koostumus on geelimäinen/kermainen, ei siis sellainen puuterimainen, mitä kulmavärit monesti ovat. Sain tällä tehtyä huomattavasti helpommin, ja ennenkaikkea, paremman näköiset kulmat, kuin tavallisesti käyttämälläni kulmaväri+kulmakynä -yhdistelmällä. Tämän lisäksi väri myös pysyy paremmin, ja sen luvataan olevan vedenkestävä.

Ainut juttu tässä nyt on se, että tämä väri (medium brown) on ehkä hippasen liian tumma mulle. Vaaleampi sävy tuntui muka liian vaalealta, mutta kyllä se ois saattanut nyt sittenkin olla parempi.
No, katsotaan! Ehkä myyn tämän eteenpäin ja ostan vaaleamman, tai sit sokaistun kulmieni tummuudelle ja käytän tämän :D

Seuraavat kuvat muuten on niin surkeita, että jopa vähän hävettää, mut olkoon. Noi paidat oli niin ryppyisiä että ne olis pitäny silittää jos olis halunnut päällä kuvata..
No, varmasti ne tulee näkymään jossain vaiheessa myös päällä.

Korallin(?)värinen sifonkipaita Seppälästä ja sinivihreä sifonkitoppi kultaisilla olkaimilla Cubuksesta.
Treenitoppi ja pikkarit Cubuksesta sekä säälikynsilakka Seppälästä.

Jouduin keksimään jotain pientä ostettavaa Seppälästä tuon paidan lisäksi, sillä heidän lahjakorttinsa on nykyään mallia "et voi käyttää jäänyttä summaa myöhemmin".
Ei ollut kauheesti vaihtoehtoja, niin valkkasin tollasen vaaleanpunaisen  mattakynsilakan siihen mukaan.

Ruutupaita - Bershka (2nd hand) // T-paita - H&M //
Farkut - Topshop // Kengät - DinSko

Päivän shoppailuasuna toimi perus ruutupaita-t-paita-farkut -yhdistelmä.


No morjens mitkä bögät!

Sit kun oon nelikymppinen, yliblondattu ja yliruskettunut, käytän pelkästään velourhousuja (punaisia, vaaleanpunaisia ja ehkä jopa turkooseja).

Ei muuten lähtenyt vielä mukaan.

4 kommenttia :