31 tammikuuta 2016

WKND

Viikonloppu meni taas nopeasti, ei sinänsä kovin yllättävää.
Tämän päivän oon kärsinyt migreenistä(?) ja siinä se päivä ihan mukavasti sitten menikin.
Oon nyt illan koittanut lukea huomiseen tenttiin ja puuhastellut kotihommia, eli jotain edistystä sentään tapahtunut!



Lauantaina lähdettiin jo aamupäivällä Tiian kanssa Ikeaan. Tosiaan käytiin viime viikonloppunakin Villen kanssa pyörimässä muutamat sisustuskaupat läpi, mukaan lukien Ikea, mutta taas sinne oli päästävä. 
Mulla oli missiona ostaa uusi kasvi jo pari vuotta tyhjillään olleeseen ruukkuun. 
Mulla oli siinä alun perin sellainen hieno puu, jonka nimi muuten oli "sutipuu". No, enhän mä sen hoidosta sen kummemmin ymmärtänyt -kastelin välillä. Kyllähän se siitä sitten lopulta kuukahti. Yritin elvyttää sitä jopa niin, että vein sen muutamaksi kuukaudeksi meidän saunan kosteaan ilmaan hengaamaan, mutta turhaan. 
No, se siitä sutipuusta.

Tiialla ei ollut mielessä muistaakseni muuta kuin valokuvakehys, mutta täyden kassin kanssa se sieltä kotiin lähti :D Perus Ikea. Mutta oikein hyviä ostoksia tehtiin molemmat, eikä mitään turhaa krääsää (eikä varsinkaan niitä koottavia paskahuonekaluja!).


Siinä se mun uusi kukka nyt on, juuri kotiin saapuneena.

Mulla ei sen lajista ole mitään tietoa, tuon ruukunkin heitin jo roskiin vaikka siinähän se olisi tainnut lukea. Saa vinkata jos tunnistaa mikä kasvi tuo on! Joka tapauksessa se mun täytyy selvittää pikaisesti, että voin edes pyrkiä hoitamaan sitä oikealla tavalla.


Ostin eilen 10 l multaa, ei riittänyt. Tänään vielä 8 l lisää, ja nyt kukka asettui sopivasti ruukkuun.
Alun perin haaveilin jostain vähän korkeammasta, puumaisesta kasvista, mutta sitten rakastuin tuohon. Nuo lehdet oli vaan niin nätit. Niiden alapinta on erivärinen kuin useimmissa muissa kasveissa, nimittäin punertavanvioletti.

Täytynee alkaa syöttämään tuolle jotain steroideja, niin ehkä se siitä kasvaa korkeammaksi vielä.


Puisia tarjoilukulhoja, bambusta. Nämä oli todellinen löytö, aivan ihania!

Lisäksi ostin vessaharjan, siitä nyt ei kuvaa ole HARMI. Enhän mä tässä kämppässä kauaa enää edes asu, itse asiassa pari kuukautta, joten sikäli vähän turha ostos. Mulla on ollut edellisen asukkaan jättämä vessaharja käytössä, mikä saattaa jonkun korvaan kuulostaa semi ällöttävältä. Ja sitä se toki onkin. No mutta, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, ja nyt saan viimein heittää sen sinne minne se kuuluukin. 


Ruutupaita - Pimkie // Toppi - H&M // Farkut - Dr. Denim


Ja takaisin perjantai-iltaan: käytiin noin vuoden pitkän harkinnan (:D) jälkeen Sitkossa, joka on lähinnä pizzoihin keskittyvä ravintola/baari Tampereen keskustassa.
Valitettavasti mun pizza oli hienoinen pettymys. Pizzan täytteenä oli parmankinkkua, kirsikkatomaatteja, rucolaa ja parmesania. Tajusin vasta siinä vaiheessa kun aloin pizzaa syömään, että ainut juusto siinä on tuo parmesan, joka oli lastuina ripoteltu pizzan päälle.
Mielestäni kunnon (mozzarella)juusto on yksi pizzan tärkeimmistä ominaisuuksista, ja tästä se nyt puuttui kokonaan. Olisi ollut sen kanssa varmasti parempi, nyt jäi vähän kuivakaksi ja tuntui, että jotain puuttui. Tehtiin pizzavaihtarit Elinan ja Lotan kanssa, ja niillä olikin molemmilla kyllä paremmat pizzat kuin mulla. Elinan Oliivi -pizza oli ihanan juustoinen ja Lotan Vege oli myös maukas ja tarjosi vähän erikoisempia makuelämyksiä.


Huh, ja sitten vielä eiliseen. Elina ja Lotta järjesti illalla tuparit/läksärit, eli siis läpsärit.
Suuntasin bileisiin H&M:n vanha musta mekko päälläni, josta ei nyt valitettavasti ole parempaa kuvaa tarjolla.

Naurattaa vieläkin se, kun eilen salilla tajusin, että kello on pian kuus ja alko menee kiinni.
Jäi loppuverryttelytkin tekemättä, kun juoksin jumppavaatteet päällä sinne alkoon. Ehdin kuin ehdinkin ajoissa.

Lotta oli taas tehnyt niin hyvää guacamolea, että jäi himottelemaan ajatus siitä vielä tänäänkin. Joten lukumotivaatiota kasvattaakseni ajattelin vääntää sitä seuraavaksi ->

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti