19 helmikuuta 2016

Tacoperjantai

En ole enää aikoihin ostanut kaupan vehnätortilloja. Oikeastaan siis sen jälkeen, kun ensimmäistä kertaa maistoin itse tehtyjä maissitortilloja, jotka voittavat kaupan letut 100-0.
Tänään muuten tuli maissitortilloiden valmistukseen käytetty iso Masa Harina -maissijauhopussi viimein tiensä päähän, sen verran ahkerasti on näitä tullut tehtyä. Lisää täytyisi saada pian, harmi vaan, etteivät nämä jauhot taida kuulua lähi-Siwan valikoimaan.

Tacojen täytteeksi valikoituivat guacamole, salsa, maustettu kana, ananas ja juustoraaste.
Ohje guacamoleen löytyykin mun aiemmasta postauksesta.
Salsan ja lettujen ohje puolestaan Lotan ja Simon blogista. 
Kiitos tuon blogitekstin tämän perjantain ruokavalinta helpottui huomattavasti, kun muistin taas tämän mahtavan ruokalajin olemassaolon.

Ja itse asiassa myös kiitos valaistumisesta näiden kotitekoisten tacojen suhteen kuuluu ehdottomasti Lotalle, jonka keittiössä olen päässyt näitä maistamaan ensimmäistä kertaa ja sen jälkeen innostunut itsekin kokkailemaan.



Kelpaa ja perjantaibisse myös (jälkimmäinen ei tänään kylläkään mulle haahaa).

Loppuillan eväät. Nää Fazerin uudet suklaat on ihan parhaita.

Oikein kivaa viikonloppua kaikille <3

Ja hei, tänään tuli varattua ensviikolle lennot Osloon, viimein. Tää reissu on ollut suunnitelmissa jo pidemmän aikaa, mutta toteutus vähän vissiin jääny..

6 kommenttia :

  1. Haha mahtavaa, että tacot on kotiutunu teillekin!

    VastaaPoista
  2. Miltä muuten toi valkosuklaa-lakritsijuttu maistui? En oo vielä uskaltanu ostaa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ainaki tykkäsin tosi paljon! Ihanan makeeta mut sit sopivan kirpsakkaa se salmiakki^^

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista